Skip to main content

Nieuwe Bridgestone T32 EN T32 GT motorbanden

Met de nieuwe T32 heeft Bridgestone de lat in het belangrijke sport-touring segment hoger gelegd. En niet zo’n beetje ook, want de T32 is in alle opzichten verbeterd. Maar het zijn met name de prestaties in de regen die de meeste indruk weten te maken.

Lees verder

Waarom kiezen voor MICHELIN Commander III Touring banden?

Uitstekende kilometrage voor Touring fietsen

De MICHELIN® Commander® III Touring band is ontworpen om afstanden te overbruggen met een verbeterde grip op nat wegdek en een lange levensduur die zijn voorganger overtreft dankzij de nieuwe loopvlakcompounds 100% silica.

Lees verder

Michelin City Grip 2

Veilig rijden ongeacht het weer!

De City Grip 2 is een indrukwekkend uitziende scooterband is de evolutie van de super populaire Michelin City Grip, en wordt dus treffend de City Grip 2 genoemd. De band is opnieuw voorzien van Michelin’s nieuwste Progressive Sipe Technology (PST) om de veiligheid op nat wegdek te verbeteren.

Lees verder

Battlax Classic Racing CR11

De nieuwe Battlax Classic Racing CR11: Warm up tot een winnende band

Deze band is speciaal ontwikkeld voor Maxi Classic Racing en heeft zijn superieure prestaties al bewezen. Terwijl hij nog in ontwikkeling was, was de Battlax Classic Racing CR11 een winnaar op het FIM Europe Classic Endurance Championship (EEC).

Lees verder

Bridgestone BT46

Bridgestone Corporation (Bridgestone) kondigde de lancering aan van de BATTLAX BT46 tourmotorbanden. BATTLAX BT46-banden zullen vanaf februari 2020 op de markt verkrijgbaar zijn in acht voorbanden en 17 achterbanden.

Lees verder

Battlax Adventure A41

De Battlax adventure A41 is een echte Avonturenband van de volgende generatie waarmee je nog meer plezier kunt beleven aan het unieke rijden dat alleen een adventure bike kan bieden, of het nu gaat om lange afstanden toeren, snelweg cruisen of rijden over onverharde wegen.

Lees verder

Battlecross E50

Overweldigende tractie en grip

De E50, die de knowhow van motorcrossbandontwikkeling die Bridgestone over tientallen jaren heeft opgebouwd. Het nieuwe ontworpen loopvlakpatroon garandeert hoge prestaties bij off-road. Terwijl hij voldoet aan de FIM-voorschriften*. Een enduro-band met dus enorme grip en voorwaartse drift.

Lees verder

Nieuw! Bridgestone S22

De geliefde S21 heeft een upgrade gehad. Namelijk de S22! De nieuwe ultieme hypersportband gemaakt voor alle omstandigheden die voldoet aan de wensen van de hypersport rijder. De S22 heeft een nieuwe profiel en geef veel feedback wat zorgt voor betere bochtprestaties en vertrouwen. 

Door de nieuwe compounds wordt het rijden van bochtige wegen nog leuker. Mocht je toch regen tegen komen tijdens het rijden? Deze band zorgt er voor dat je veilig thuiskomt.

Benieuwd naar deze band? Kom gerust lang of bel 06-268 525 07