Skip to main content
Motorbanden quickservice acties

Acties

Like onze acties!

ACTIE: klik op deze link: Like ons op Facebook, en je krijg korting op ofwel je banden en of montage!

 

Lopende acties

De Simple-Ride! Bandenpech garantie voor alle Bridgestone motorbanden!*
De garantie treedt in werking wanneer de banden binnen twee weken na aankoop op de website van Bridgestone Simply-Ride! geregistreerd worden.

*Uitzondering op scooter, diagonaal, race, off-road en motocross banden.
Vraag naar de voorwaarden

Recent verlopen

Koop nu een set Pirelli motorbanden, waaronder de Pirelli Diablo Supercorsa SP V4, Pirelli Diablo Rosso IV, of Pirelli Diablo Rosso IV Corsa, en ontvang een exclusieve SP Connect Smartphonehouder* tijdens onze promotieperiode van 15-03-2023 tot en met 31-05-2023 of zolang de voorraad strekt!

Registreer je aankoop online op pirelli.nl en upload je aankoopbewijs om in aanmerking te komen. Zorg ervoor dat het opgegeven adres overeenkomt met het adres op de factuur. Bekijk onze website voor deelnemingsvoorwaarden.

Wacht niet te lang, want OP=OP. Mis deze kans niet om een exclusieve SP Connect Smartphonehouder te bemachtigen bij aankoop van een set Pirelli motorbanden!

*Zolang de voorraad strekt.

Koop nu een set Metzeler motorbanden, waaronder de Metzeler Sportec M9 RR, Metzeler Roadtec 01 SE, of Metzeler Tourance Next 2, en ontvang een “limited edition” rugzak in het exclusieve Metzeler ontwerp gratis tijdens onze promotieperiode van 15-03-2023 tot en met 31-05-2023 of zolang de voorraad strekt!

Registreer je aankoop online op metzeler.com en upload je aankoopbewijs om in aanmerking te komen. Zorg ervoor dat het opgegeven adres overeenkomt met het adres op de factuur. Bekijk onze website voor deelnemingsvoorwaarden.

Wacht niet te lang, want OP=OP. Mis deze kans niet om een “limited edition” rugzak in het exclusieve Metzeler ontwerp te bemachtigen bij aankoop van een set Metzeler motorbanden!

*Zolang de voorraad strekt.

Maak je klaar voor de Cashback actie van dit jaar! Bij aankoop en montage van een set banden uit onze actie kan € 40,- cashback terugvragen via onze speciale actiewebsite: www.dunlopmotorewards.eu.

De actie gaat van start op 15 april en loopt t/m 30 juni 2023! Deze actie is dus verlengd!!!!  Je profiteren van deze actie bij aankoop en montage van één van de volgende 5 sets Dunlop banden: SportSmart TT, SportSmart MK3, RoadSmart IV, Trailmax Mer.

Wacht niet langer en profiteer van deze Cashback actie van Dunlop! Bekijk de website voor deelnemingsvoorwaarden en verdere informatie.

Michelin Enjoy your ride cashback op motorbanden actie

Vanaf 1 juni 2023 is het zover.De Michelin ‘Enjoy your ride’-actie gaat dan van start. 
Michelin betaalt tot €40,00 terug (in de vorm van een digitale cadeaubon) bij aankoop van Michelin motorbanden of scooterbanden in de volgende types:

-Michelin Road 6
-Michelin Road 6 GT
-Michelin Road 5
-Michelin Anakee Adventure
-Michelin Power 5
-Michelin Power GP
-Michelin Power Cup 2
-Michelin Power Slick 2
-Michelin Pilot Power 3 scooterband
-Michelin Pilot Road 4 scooterband

Vergoeding:

In de vorm van een digitale cadeaubon t.w.v. €40,00 bij aankoop van een set banden, en een bon van €15,00 bij aankoop van 1 band.

Looptijd van de actie:

Vanaf 1 juni t/m 31 juli.
https://promo.michelin.nl/promotions/enjoy-your-ride