• Motorbanden Quickservice
  • Goedkope motorbanden
  • Motor banden onderhoud en reparatie
  • Motor banden Bleiswijk

Over Ons

Over Motorbanden Quickservice

Wij gaan terug naar de tijd waar je als motorrijder nog in het zonnetje wordt gezet. Ed van Weel, de eigenaar, heeft een absolute voorliefde voor motoren en behandeld deze dan ook alsof het zijn lust en zijn leven is.

Dit wordt meer gezegd maar bij het team rond Ed van Weel, bestaande uit Danielle en Ed sr, wordt iedere motor behandeld en geserviced in onze speciaal op motorfietsgebied ingerichte professionele garage alsof hij/zij van vlees en bloed is.

Alle velgen en onderdelen van de motor moeten onbeschadigd en met veel precisie behandeld worden zodat de motorfiets weer naar alle tevredenheid van de klant gebruikt kan worden.

Geen krassen dus op de velgen / Motorfiets

Ook niet bij nieuw gespoten velgen en of lastige velgen. Dit is uit den boze. Mocht onverhoopt dit toch gebeuren als gevolg van een menselijke blunder dan wordt de velg weer in nieuw staat afgeleverd.

Terug in de tijd

De visie van het bedrijf, betekent dat ook de klant gerust mee kan kijken van begin tot eind, met een bakje koffie of wat fris, hoe de band uit de motor wordt gehaald tot en met het demonteren van de band op de velg.

Quickservice

Bandje lek, motor start niet geen punt 06-26852507 bellen, 24/7 proberen wij beschikbaar te zijn om dit probleem op te lossen. Iedereen kent wel het gevalletje, zondag weg op vakantie, @!#!@$ band lek alles dicht aaaaaaaaaaaahhhh, nee hoor gewoon bellen want voor deze spoedgevallen willen wij juist klaar staan.

Wij zeggen N’joy the Ride en kijk ook eens op www.vollegas.com

Onze prijzen 2018

Staat uw maat of type band er niet tussen, neem dan direct contact met ons op. De banden kunnen in Bleiswijk gemonteerd, gebalanceerd en afgehaald worden.

*Alle prijzen zijn exclusief montage

Banden

De kosten voor het monteren van de nieuwe of gebruikte banden zijn als volgt:

  • op losse wielen / velgen vanaf 14 euro per stuk
  • op niet losse velgen (maar vanaf een motor) vanaf 29 euro per stuk

*Aan de prijzen kunnen geen rechten worden ontleend, prijs wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Motorfietsenonderhoud

Vanaf 1 Maart 2018 zijn wij op onze 2e locatie in Bleiswijk gereed om al uw wensen te vervullen ten behoeve van het onderhoud aan uw motorfiets!!

  • Professioneel uitleesapperatuur alle merken, geen probleem
  • Ducati specialisatie in huis agv onze nieuwe 1e Monteur Ronald Schoenmakers, inclusief speciaal gereedschap

Afstellen / Vering

Laat u motor afstellen door Motorbanden Quickservice of vraag naar vrijblijvend vering advies!! De kosten bedragen 32,50 euro voor een professioneel advies.

Motorbanden Quickservice
Hoekeindseweg 68
2665 KE Bleiswijk
06 - 26 85 25 07
Of stuur een mail naar:
info@motorbanden-quickservice.nl
Get Social