Skip to main content

Over Ons

Over Motorbanden Quickservice

Voor ons staat de klant centraal. Gewoon goede service, klaar terwijl je wacht, scherpe prijzen een oog voor detail. Voor vragen of advies staat Ed graag voor je klaar. Heb je eigen banden? Dat is natuurlijk ook geen probleem. 

Ed van Weel – de eigenaar – heeft een absolute voorliefde voor motoren. Iedere motor wordt behandeld en geserviced in onze speciaal op motorfietsgebied ingerichte professionele garage.

Alle velgen en onderdelen van de motor moeten onbeschadigd en met veel precisie behandeld worden zodat de motorfiets weer naar alle tevredenheid van de klant gebruikt kan worden.

Geen krassen dus op de velgen of je motorfiets

Ook niet bij nieuw gespoten velgen en of lastige velgen! Door onze ervaring zorgen wij ervoor dat elke velg zorgvuldig geplaatst wordt.

Klaar terwijl je wacht

Wel zo makkelijk en leuk om te zien hoe de band uit de motor wordt gehaald tot en met het demonteren van de band op de velg. Natuurlijk met een bakje koffie of wat fris. 

Quickservice

Bandje lek of start je motor niet? Dat is geen punt! Bel Ed op: 06-26852507, 24/7 beschikbaar. Gewoon bellen want voor deze spoedgevallen staan wij ook graag voor je klaar.

Wij zeggen N’JOY THE RIDE!

Onze prijzen 2024

Wij leveren alle merken en type banden. Staat de maat of type band er niet tussen, neem dan direct contact met ons op. De banden kunnen in Bleiswijk gemonteerd, gebalanceerd en afgehaald worden.

*Alle prijzen zijn exclusief montage

Banden

De kosten voor het monteren van de nieuwe of gebruikte banden zijn als volgt:

  • op losse wielen / velgen vanaf 17 euro per stuk
  • op niet losse velgen (maar vanaf een motor) vanaf 35 euro per stuk

*Aan de prijzen kunnen geen rechten worden ontleend, prijs wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Afstellen / Vering

Laat u motor afstellen door Motorbanden Quickservice of vraag naar vrijblijvend vering advies. De kosten bedragen 42,50 euro voor een professioneel advies.