Skip to main content

Waarom kiezen voor MICHELIN Commander III Touring banden?

Uitstekende kilometrage voor Touring fietsen

De MICHELIN® Commander® III Touring band is ontworpen om afstanden te overbruggen met een verbeterde grip op nat wegdek en een lange levensduur die zijn voorganger overtreft dankzij de nieuwe loopvlakcompounds 100% silica.

Nieuw profiel om het contactoppervlak te optimaliseren
Een nieuw vormprofiel dat het contactvlak optimaliseert voor een betere homogene druk op de grond: regelmatige slijtage en natte hechting, zelfs bij bochten.

Beide zijn bedoeld om de rijprestaties van de Commander II te verbeteren, met speciale aandacht voor de mogelijkheden voor cruisers, baggers en andere grote touring rigs in nat weer. Ze zijn voorzien van nieuwe loopvlakcompounds en loopvlakpatronen, waardoor de grip op nat wegdek wordt verbeterd en de levensduur wordt verlengd, aldus Michelin.

“Michelin heeft deze bandenlijn ontwikkeld om het rijplezier te optimaliseren met de focus op het verbeteren van de levensduur van het loopvlak en de grip op nat wegdek in vergelijking met de reeds algemeen aanvaarde Commander II bandenlijn”,

“De toewijding aan Michelin Total Performance maakt de Michelin Commander III bandenlijn de vertrouwde keuze voor de V-twin gemeenschap”.