Skip to main content

Nieuwe Bridgestone T32 EN T32 GT motorbanden

Met de nieuwe T32 heeft Bridgestone de lat in het belangrijke sport-touring segment hoger gelegd. En niet zo’n beetje ook, want de T32 is in alle opzichten verbeterd. Maar het zijn met name de prestaties in de regen die de meeste indruk weten te maken.

T32 is de opvolger van de gerenommeerde en geliefde T31. Geen zorg, ook de T31 is en blijft bij ons volop leverbaar! Maar voor sport-touring rijders die het beste willen hebben, is de T32 de eerste keus. Waarom? Omdat Bridgestone bij de T32 een aantal belangrijke verbeteringen heeft doorgevoerd. De belangrijkste is wel de ‘’Pulse Groove’’ technologie: reflectoren in het wijde profiel voeren het regenwater razendsnel af en dat zorgt voor onder meer een 7% kortere remweg in de regen. Nieuwe compounds en karkastechnologie zorgen daarnaast voor 13% meer grip en tractie.

De T32 is direct ook in de GT versie leverbaar voor zware en krachtige motoren waarvoor een GT type band is voorgeschreven. En mooi meegenomen: Bridgestone claimt voor de T32GT een 10% langere levensduur!

Bovendien mogen wij als Bridgestone Biker’s Club dealer ook de T32 en T32 GT met unieke 24 maanden gratis bandenpechgarantie leveren. De T32 en T32 GT zijn bij ons vanaf begin januari 2021 volop leverbaar!

De T32 achterband – met Pulse Groove” technologie