Skip to main content

Bridgestone BT46

Bridgestone Corporation (Bridgestone) kondigde de lancering aan van de BATTLAX BT46 tourmotorbanden. BATTLAX BT46-banden zullen vanaf februari 2020 op de markt verkrijgbaar zijn in acht voorbanden en 17 achterbanden.

De BATTLAX BT46-banden zijn de opvolger van de populaire Bridgestone BATTLAX BT45-banden, die sinds hun lancering in 1998 een sterke ondersteuning vormen voor een groot aantal rijders. Met behulp van geavanceerde technologieën is Bridgestone erin geslaagd om de prestaties van de BT45-band op nat wegdek te verbeteren, terwijl het niveau van de handling op droog wegdek, waar de BT45-banden om bekend staan, behouden is gebleven. Hierdoor kunnen BT46-banden op verschillende ondergronden functioneren, in de stad rijden, lange tochten maken of op bochtige wegen rijden de BT46 kan het allemaal.

Het assortiment BATTLAX BT46-banden zal in 2021 worden uitgebreid met 14 extra maten en in 2022 met nog eens acht maten. Bridgestone zet zich in voor de ondersteuning van een verscheidenheid aan rijders met een brede line-up van BATTLAX banden.