Battlax Classic Racing CR11

De nieuwe Battlax Classic Racing CR11: Warm up tot een winnende band

Deze band is speciaal ontwikkeld voor Maxi Classic Racing en heeft zijn superieure prestaties al bewezen. Terwijl hij nog in ontwikkeling was, was de Battlax Classic Racing CR11 een winnaar op het FIM Europe Classic Endurance Championship (EEC).

Op de 4 uur durende Biker’s Classic in Spa-Francorchamps hielp hij #10 Poweracing-Japauto de eerste plaats naar huis te halen en team #5 Roadrunner de tweede plaats. Tijdens de vochtige en lastige omstandigheden werden de beste rondetijden en het snelste tempo gezet op Bridgestone-banden.

De Battlax Classic Racing CR11 biedt een supersnelle warming-up – van vitaal belang voor races die geen bandenwarmers toelaten. Het loopvlakpatroon is afgeleid van Bridgestone’s gegroefde raceband Battlax Racing R11. Het geeft de rijder consistente grip en superieure prestaties. Met zijn high-performance V-MS-Belt (variabele monospirale gordel) constructie aan de voorzijde biedt deze band een uitstekende remstabiliteit en biedt hij extra feedback in de bochten. Op de achterband zorgt een combinatie van high-performance compounds in een 3-laags compound configuratie voor betere prestaties op nat wegdek.

Deze band, die voldoet aan de FIM Europe-regelgeving voor de Maxi Classic, is uw ticket naar racesuccessen.

adres

Motorbanden quickservice
Hoekeindseweg 68
2665 KE Bleiswijk

ABN AMRO IBAN: NL35ABNA0485708612
BIC: ABNANL2A

KVK nr: 55898831
BTW nr: NL001635085B81

CONTACTGEGEVENS
Of stuur een mail naar:
OPENINGSTIJDEN

Ma t/m vrij: van 13:00 – 21:00
Zaterdag van 09:00 – 18:00

Alleen op afspraak

Nood of spoed op zondag en/of op feestdagen? We zijn telefonisch bereikbaar!

Get Social